Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) është mbledhur në orën 09:00 për të rivendosur në lidhje me votat e diasporës të ardhura jashtë afatit ligjor.

PZAP-i kishte marrë vendimin që ato të mos numëroheshin, mirëpo pas ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje, Gjykata Supreme e kishte rikthyer rastin në PZAP.

Anëtarët e PZAP-it momentalisht janë në pauzë dhe pas pak do të dalin me vendim për numërim apo jo të atyre votave.

Indeksonline mëson se në mbledhjen e PZAP-it janë parë edhe disa gjyqtarë të Gjykatës Supreme./Indeksonline/