54 aksidente në trafik janë shkaktuar në 24 orët e fundit në Kosovë. Njëri ka përfunduar edhe me fatalitet.

Numër i madh i aksidenteve po vazhdojnë të shkaktohen për çdo ditë në Kosovë.
Sipas Policisë së Kosovës, në 24 orët e fundit në Kosovë janë shkaktuar 54 aksidente në trafik.

Si pasojë e aksidentit, një person ka vdekur.

19 nga aksidentet kanë qenë me të lënduar dhe 35 me dëme materiale.

Ndërsa, për shkak të mosrespektimit të rregullave në trafik, policia ka shqiptuar edhe gjoba.

Gjatë kësaj kohe janë shqiptuar 1 mijë e 590 gjoba.