Mavraj: Prindëritë e mi janë shëndosh e mirë

     

    Lajmi për vdekjen e babait të Mërgim Mvrajt nuk është i vërtetë. Heroi i duelit Shqipëri-Armeni e ka demantuar këtë lajm duke thënë se prindëritë e tij janë shëndosh e mirë.
    Të kujtojmë se Mavraj luajti tërë takimin i lënduar, duke qenë vendimtar në mbrojtjen e kuqezinjëve, kurse shënoi dhe golin e barazimit.