Maturanti në Suedi shkon në mbrëmjen e maturës me flamur të UÇK

I biri i Frasher Osekut, veteranit të UÇK-së, ka shkuar në mbrëmjen e tij të maturës në Suedi i mbështjellur me flamurin e UÇK-së.

Ky veprim i tij i bëri suedezët kurioz dhe zgjoi interesim tek ta.

Ndryshe, Frasher Oseku është njëri nga ushtarët e UÇK-së që kishte ardhur nga Suedia për të luftuar në Koshare.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT