MASHT, sot nënshkruan marrëveshje me Caritas-in Zviceran

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami, do të nënshkruajë marrëveshje mirëkuptimi me Caritas-in Zviceran.
Marrëveshja mes MASHT-it dhe Caritas-it zviceran do të bëhet për edukimin parafillor.
Ky nënshkrim do të ndodh sot në ambientet e ministrisë në orën 10:30.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT