Një dasëm e madhe është organizuar mbrëmë.

Mysafir të shumtë nga Kosova e Shqipëria kanë marrë pjesë ne gazmendin e Familjes Rexha që po martonte djalin e saj, Sokolin., shkruan Magazina.al

Nuk ishte si të ishte ndryshe, veq se madheshtore, një dasmë e djalit të Heroit të Kosovës, Abedin Rexhes – Sandokanit. Shumë personalitete moren pjesë dhe festuan në këtë dasëm e përcjellë me emocione gëzimi dhe krenarie teksa kujtohej Abedin Rexha, njeriu që ndër të parët iu bashkua luftës për liri.

Në fakt luftën në Drenicë, në fund të nëntorit, 97 e kishte nisur Sandokani në një konfrontim me forcat serbe në Vojnikë të Skënderajt.

Më pas lufta ishte zgjeruar në pjesë të tjera të Kosovës dhe kishte vazhduar deri në lirinë e saj. Abedin Rexha – Sandokani, e pagoi me gjak lirinë e Kosovës, kurse bashkëshortja Sania bashkë me djalin dhe vajzën arritën lirinë dhe pritën momentin më të lumtur në familje; martesën e Sokolit me të dashurën e tij./Magazina.al/