MARKUUU, çfarë goditje e jashtëzakonshme – Raundi i katërt plotësisht i tij

Ka përfunduar edhe raundi i katërt në meçin e Florian Markut dhe Ryan Charlton.

Vazhdon të jetë një meç shumë i rivalizuar në mes dy bokserëve

Marku ishte shumë afër nokautit duke e goditur fuqishëm kundërshtarin.

Raundi i pestë mund të jetë edhe i fundit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT