Lista Serbe do të vazhdojë të jetë mbrojtëse dhe simbol i pranisë së Serbisë në Kosovë, ka thënë të mërkurën Marko Gjuriq, drejtori i Zyrës për Kosovë të Qeverisë së Serbisë.

Duke komentuar zgjedhjen e Qeverisë së re të Kosovës, Gjuriq ka thënë se Beogradi pret që Qeveria e kryeministrit Avdullah Hoti “t’u japë fundë presioneve, taksave dhe bllokadave”, raporton agjencia e lajmeve “FoNet”.