Mark Zuckerberg zbret nga froni, ky është më i pasuri i botës

Kush janë shefat ekzekutivë më të fuqishëm në botë? Një renditje e përvitshme që bëhet nga revista Forbes, por ndryshe nga vitet e shkuara, Mark Zuckerberg ka zbritur nga froni.

Në krye qëndron shefi i Amazon, Jeff Bezos me një pasuri prej 133 miliardë dollarësh, ndërsa Zuckerberg renditet këtë vit i treti dhe kjo për shkak të skandalit me Cambridge Analytica.

Shihni listën e dhjetëshes së parë!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT