MAPL publikon doracakun për transparencë në komuna

Në kuadër të zhvillimit të transparencës në komuna Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal sot publikon “Doracakun  për transparencë në komuna”.
Në këtë takim  do të marrin pjesë përfaqësues nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, zyrtar përgjegjës për komunikim në Komuna dhe përfaqësues nga shoqëria civile.
Me këtë rast do të bëhet shpërndarja e “Doracakut  për transparencë në komuna” tek zyrtarët e komunave.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT