Manikeni nga Skenderaj, sjell veshje me stil të veçantë për të rinjtë e Drenicës (FOTO)

Berat Behramaj tashmë është një emër i njohur në botën e modës dhe të manikenizmit. Ai u bë i famshëm për pamjen e tij të veçantë si njëri ndër ftyrat më me stil në botën e modës, madje fotografi i mirënjohur Fadil Berisha ka bërë më të një set fotosh.

Kështu përveç punës së tij si model Berati ka vendosur që të hap një biznes me veshje të bukura për të rinjët e Skenderajt. Ai për Drenica Press thotë se mënyra e veshjes tregon një lloj të kulturës, kështuqë kam menduar që të rinjëve të qytetit tim t’ju ofroj veshjet më të bukura të trendit botëror të këtij viti e sidomos veshje për maturantët e qytetit tim./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT