Makina bëri zhurmë të çuditshme. Kur djali hap kapakun, ai mbetet pa fjalë nga ajo që gjen në motor. Tani ai dëshiron t’i paralajmërojë të gjithë për të shmangur tragjedinë

Pranvera është një kohë sfiduese për të gjithë, njerëz dhe kafshë. Natyra zgjohet dhe ne duhet të fillojmë përsëri me vendosmëri: Në pak fjalë, ne kemi nevojë për të ngrohur motorët. Dhe pikërisht kjo është ajo që një djalë donte të bënte. Kellen Moore, një djalë i ri nga Michigan, ndezi motorin e makinës së tij dhe dëgjoi një zhurmë të çuditshme.

I shqetësuar për zhurmën dhe i habitur, ai vendosi të shikonte brenda: Ketrat kishin ndërtuar fole në motorin e makinës së tij.

Ata gjithashtu kishin disa ushqime për të ushqyer familjen, shkruan ShkodraNews. Motori i makinës së Kellen Moore përmbante më shumë se 50 kg kone të pishave!

Gabe Aërey, një mik i tij, bëri një foto të punës së ketrave në motorin e makinës së Moore dhe e ndau foton në Facebook së bashku me paralajmërimin për pronarët e makinave, shkruan ShkodraNews: “Mos harroni të kontrolloni motorin tuaj në këtë kohë të vitit! Ketrat janë delikatë. Kjo ishte makina e mikut tim sot! Fjalë për fjalë çdo hapësirë ​​e lirë në atë ndarje motori ishte mbushur, “shkroi Aërey në Facebook.

Të dy miqtë i kaluan 45 minutat e ardhshme duke hequr konet e pishave nga pjesët e motorit.

Ka mënyra të ndryshme për të dekurajuar ketrat nga përdorimi i një automjeti si një vend i fshehur …

Ekspertët rekomandojnë:

“Vendosni një dritë të ndritshme nën kapakun e motorit të makinës. Ose lini aty disa lecka me uthull molle ose amoniak dhe vendosini ato në një qese plastike. Bëni vrima në qese dhe varini nën kapakun e motorit të makinës suaj. Bëjeni këtë për të paktën 3 ditë dhe 3 netë. Kjo vlen edhe për macet”, thonë ata. /ShkodraNews

- Advertisement -

MË TË FUNDIT