Mahnitëse se si kjo makineri ndërton ura (Video)

Ndërtimi i urave në terrene të vështira, pa dyshim se është një punë e vështirë dhe më shumë vështirësi për kompanitë që merren me ndërtimin e tyre.

Në Kinë duket ky problem ka gjetur një zgjidhje. Mënyra se si ndërton ura kjo makineri të lë pa fjalë.

Shih videon më poshtë:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT