Macja: Mos ma prek miun! (Video)

Dihet që ushqimi i preferuar i maceve janë minjtë edhe pse në shumë raste macet e kanë të vështirë t’i kapin.

Në shumë raste macet dalin të humbura pasi shpejtësia dhe shkathtësia që macet posedojnë është e madhe.

Por ky rast është i veçantë, macja e mbron fuqishëm miun dhe del kundra pronarit të saj.

Në videon që është postuar më poshtë shikohet se si macja mbron zell miun që mendon se është i gjallë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT