Macja e cila “lufton” me fjollat e borës – (Video)

Një mace disamuajshe i pa për herë të parë fjollat e borës dhe reagoi vërtetë çuditshëm.

Ajo mundohej nga dritarja “t’i sulmonte” ato, por pa sukses. Për më shumë shikojeni videon në vazhdim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT