Lushtaku viziton Thaçin dhe Veselin në Hagë: Të fala ju bëjnë çlirimtarët

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sami Lushtaku ka qëndruar për vizitë në Hagë, ku i ka takuar ish-presidentin Hashim Thaçi, ish-kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, dhe ish-krerët e tjerë të lartë të UÇK-së.

Lushtaku ka postuar një fotografi para Gjykatës së Hagës, duke mbajtur në dorë flamurin me logon e Ushtrisë Çlirimtare.

“Të fala nga çlirimtarët”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT