Lumezi: Nuk ndalemi as nga ‘PDK-ja’, i largojmë nëse janë uzurpatorë

Prokurori i Shtetit Aleksandër Lumezi ka thënë se Institucionit që ai drejt nuk i intereson nëse parapa uzurpatorëve qëndrojnë njerëz të fuqishëm/grupacione apo parti politike. Lumezi ka thënë se do të merren me të gjithë uzurpatorët pa përjashtim.

Hetimet janë duke u zhvilluar në niveli vendi jo vetëm në Prishtinë dhe Ferizaj ka thënë Lumezi, raporton “zeri.info”.

Por i pyetur për objektin e PDK-së i cili kishte rezultuar të ishte në listën e uzurpatorëve, kryeprokurori ka thënë se ka informacione se ai objekt ka qenë në një kontest gjyqësor dhe se nëse pastaj konstatohet se ka qenë pjesë e uzurpimit, atëherë kjo parti sipas tij do të largohet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT