Luftë për mbijetesë/Lejleku shpëton për mrekulli nga leopardi (video)

Një lejlek ka shpëtuar për mrekulli ndërsa një leopard i uritur tentoi që ta kapë.

Zogu i shpejtë ka shpëtuar nga kthetrat e kafshës grabitqare vetëm në pak sekonda.

Lejleku arriti që ta kuptonte se ishte nën vëzhgimin e leopardit dhe nëse nuk vepronte do bëhej vakti i tij i drekës.

Shpendi i shkathët arriti që të shpëtojë veten në kohë duke fluturuar në çastin e fundit.

Ngjarja është filmuar në një park në Serengeti të Tanzanisë./tesheshi.com/

https://youtu.be/KcsUkOxdl_U

- Advertisement -

MË TË FUNDIT