Luanesha e hap derën e makinës (Video)

Nëse keni të ardhura të majme dhe keni mundësia që të vizitoni vendet e Afrikës Jugore, atëherë është mirë të merrni mësim nga kjo video.
Disa turistë, derisa po incizonin dhe po mahniteshin me pamje të luanëve dhe luaneshave, një luaneshë afrohet dhe e hap derën e makinës. Vajzat ishin tmerruar, mirëpo, në saje të shkathtësisë së një vajze, ajo ia kishte dal të mbyllte derën me shpejtësi. Shih videon më poshtë:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT