Lorik Cana: Nipërit e xhaxhit Enver janë kundër Islamit

Në një postim në Facebook, ka reaguar kapiteni i kombëtares shqiptare Lorik Can, ndaj kritikave të Fahri Xharrës dhe Sali Rexhaj. Të cilët festim e Mërgim Mavrajt e quajtën kalifat të Turqisë dhe shtet islamik.
Ja reagimi i plotë i kapitenit Lorik Cana
Nuk guxojmë të heshtim ndaj kësaj fatkeqësie, nipave të xhaxhit Enver ju pengon nëse shokët e mi falënderojn Zotin.. dhe po të ishin ende në pushtet do na luftonin!
Islamofobia është e lidhur tepër ngushtë me anti-shqiptarinë. Kjo del në shesh pas shfaqjes së mllefit dhe urrejtjes qoftë edhe atëherë kur kombëtarja korrë suksese. Islamofobët janë edhe anti shqiptarë. Ata urrejnë edhe kombëtaren edhe suksesin e kombëtares vetëm për shkak të lojtarëve besimtar të saj.
Në asnjë vend të Europës që kam lozur nuk ndalohen sexhdeja as kryqi pasi që shënohet goli, por ju pengon vetëm këtyre që dëshirojn të na përçajn kombin.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT