“Llomiten” veturat e deputetëve (Foto)

Dhuna në përlament ka reflektuar edhe në parkingjet e organit ligjvënës të Kosovës. Disa nga veturat e deputetëve të Kosovës janë demtuar nga protestuesit.

Veturave u janë thyer xhamat dhe janë dëmtuar nga hedhjet me gurë, ndërsa shumë prej tyre janë bërë edhe më ngjyrë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT