Lladrovci-Xhemajlaj, akuzat dhe kundërakuzat (video)

Dy kandidatët për kryetar të Drenasit, Ramiz Lladrovci nga PDK-ja dhe Isa Xhemajlaj nga NISMA kanë debatuar ballw për ballë në KTV nën moderimin e Adriatik Kelmendit.

Të dy kandidatët kanë akuzuar njëri tjetërin për veprimtari të dyshimta dhe pasurim në kurriz të popullit.

Disa nga këto akuza mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme:

https://m.facebook.com/InteraktivKohavisionOfficial/?fref=ts