LIVE: Këtu mund të njoftoheni për pjesëmarrjen në votime dhe rezultatet për Kryetarë të Komunave

Ky është uebi ku mund të njoftoheni lidhur me pjesëmarrjen në votime dhe rezultatet preliminare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave: https://zgjedhjet2021.org 

Rezultatet preliminare të raundit të parë, të mbajtur më 17 tetor, mund t’i gjeni këtu: https://r1.zgjedhjet2021.org