Lista Sprska ka një mesazh për festën e Fitër Bajramit

Kryetari i Listës Serbe Slavko Simic ka urouar të gjithë pjestarët e komunitetit islam në Kosovë festën e Fitër Bajramit.

“Moti dhe rrethanat në të cilat jetojmë kërkojnë një shumë durim, mirëkuptim, respekt dhe vlerësim të ndërsjellë. Festat po na dhe duke bërë thirrje për paqe, prosperitet, tolerancë dhe vullnetit të mirë kujtoi gjithmonë. Prandaj, në emrin tim dhe në emër të Listës Serbe, them se festa e Bajramit duhet të forcojë besimin dhe shpresën në një të ardhme më të mirë dhe prosperitet dhe të gjithë atyre që festojnë”, thuhet në reagimin e Simiqit.

Në fund, shefi i Srpka-s shpreson se në të gjitha shtëpitë të ketë ngrohtësi dhe sinqertë për forcimin e besimit të ndërsjellë, mirëkuptimit dhe respektit që ekziston mes të gjitha komuniteteve fetare në shoqërinë tonë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT