Zëvendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi ka treguar arsyet se pse nuk po publikohet marrëveshja e LDK dhe Lista serbe, shkruan RepublikaOnline.net

Ai ka thënë se Lista serbe do të marrë shumë role kyqe në Qeverinë e re të Kosovës.

Ky është postimi i plotë i Abazit në Facebook:

Marrevëveshja e negociuar mes Djuric dhe Abrashi të LDK që nuk po publikohet, ja pse, Lista Srpska merr:

Zëvendëskryeministrin

Zëvendesdrejtorin e AKI

Zëvendëskomandën e FSK

Zëvendësambasadorin e Kosovës në SHBA

Veto të drejtën për vendim- marrje në FSK, AKI, Diplomaci dhe Polici

Zëvendësministër të Ekonomisë me veto në shitjen e aseteve

Zv. Minstër në Arsim

Zv. Minister në Shëndetësi

Marrevëveshja e negociuar mes Djuric dhe Abrashi të LDK që nuk po publikohet, ja pse, Lista Srpska…

Posted by Haki Abazi on Tuesday, June 2, 2020