Lista Serbe e pakicës, përcaktuese e vendimeve të mëdha (Video)

Heqja nga rendi i ditës i votimit të demarkacionit me Malin e Zi, nga analistë politikë po shihet si dështim për shkak të mjerimit politik dhe institucional të Kosovës dhe mbi të gjitha për shkak të fuqisë politike të një grupi prej dhjetë deputetësh që quhet Lista Serbe.

Analisti politik, Bajrush Morina, thotë se fuqia politike e Listës Serbe po e dirigjon skenën politike të vendit, dhe të gjitha institucionet jemi peng të atij grupi prej 10 veta.

Sipas tij, është më mirë një dështim pa dhunë se sa një miratim i dhunshëm i demarkacionit. /Tribuna/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT