Ajo është shumë seksi.

Madje, Linsey Pelas me bukurinë dhe trupin e saj ka arritur që të jetë imazh i kompanive të ndryshme, shkruan Syri Kosova.

Së fundmi, në Instagram  ajo hodhi një video dhe dukej bombastike.