Lindi me prerje cezariane, por shikoni se çfarë kishte harruar doktori në barkun e saj

Jordan Abudl Hana Mahmoud Karim (36) lindi në prill të këtij viti në një klinikë private në vend dhe në botë ka sjellë një djalë të shëndetshëm.

Han, e cila lindi foshnjën me prerje cezariane në një spital në Aman të Jordanit, ka thënë se “mjeku që kreu lindjen, në barkun e saj ka harruar telefon celular”.

Gruaja zbuloi atë vetëm pasi u largua nga spitali. Barku i saj në një moment filloi të dridhet, ndërsa ajo vuajti dhimbje të tmerrshme.

Kjo u zbuluar përmes X-rrezeve në një spital publik, ku u pas se në trupin e 36-vjeçares gjendet një objekt.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT