Limaj: Prokuroria duhet të ndalë ndjekjen e deputetëve

Fatmir Limaj tha se prokuroria duhet të ndal ndjekjen e deputetëve sepse kriza politike nuk zgjidhet nga ta.

Ai tha se as policia nuk duhet t’i ndjek dhe ushtrojë dhunë ndaj protestuesve, por as protestuesit nuk duhet të pengojnë policinë për ta kryer punën e tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT