Limaj: Mos të keqpërdoret policia

Kreu i NISMA për Kosovën ka deklaruar se kriza politike nuk zgjidhet me presion, sipas tij organet e rendit nuk duhet të keqpërdoren.

“Kriza politike nuk zgjidhet me presion dhe se organet e rendit nuk duhet të keqpërdoren nga pushteti. Jemi kundër dhunës dhe iu bëjmë thirrje edhe policisë edhe protestuesve që të përmbahen nga përdorimi i dhunës” ka thënë Limaj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT