Ligjëratë nga KBI-Drenas, Gazmend Mehmeti ligjëron për sinqeritetin në fjalë dhe vepra (VIDEO)

Këshilli i Bashkësisë Islame në Drenas në muajin e Shenjtë të Ramazanit ka filluar të transmetojë çdo ditë nga një emision për të tema të ndryshme.

Tema e ditës së sotme është “Sinqeriteti në fjalë dhe vepra”.

Ligjërues është Gazmend Mehmeti.

Gazmend Mehmeti:Sinqeriteti në fjalë dhe vepra.

Shperndajeni që të përfitojnë edhe të tjerët.

Posted by Këshilli i Bashkësisë Islame-Drenas on Friday, May 22, 2020

- Advertisement -

MË TË FUNDIT