Liga Komunale, ndryshojnë oraret e takimeve

Në një njoftim të Ligës Komunale në Futboll, e cila mbahet në palestrën Sportive në Drenas, ka ndodh një ndryshim i vogël i orareve të takimeve.
Ky ndryshim i vogël ka të bëj me atë se ndeshja e KH “Drenicës” e cila ishte para parë të zhvillohej nga ora 18:00 është shtyrë.
Këto janë oraret e takimeve të grupit A dhe B, takime këto të cilat do të zhvillohen këtë të shtunë.
ORARI për Ligen Komunale – Grupi A ( e shtune), 21/02/2015
KF POKLEKU I RI – KF TERDEVCI, në ora 13:10
KF HANI MARKET – KF LLAPUSHNIKU, në ora 13:45
KF LINDI TOURS – KF REXHEP REXHEPI, në ora 14:20
KF 3 QERSHORI – KF ABRIA, në ora  15:00
KF LUGU I BESES – KF DAMANEKU, në ora  18:30
KF GLLANASELLA – KF 28 NENTORI 0-3 R.Z
KF KUSHTRIMI – KF QIKATOVA E RE 3-0 R.Z
 ORARI për Ligen Komunale – Grupi B (e shtune), 21/02/2015
KF ALBA – KF ZARIQT, në ora 15:35
KF MENARI – KF PAVARSIA, në ora 16:10
KF ALBI TOURS – KF VELLEZERIT THAQI, në ora 16:50
KF APOLLONIA – KF FORTESA, në ora 17:20
KF BESI COM – KF ETL PLAKIQT, në ora 18:00
KF DENTAL MED – KF RINIA E POKLEKUT 3-0 R.Z
KF VESEL DEMAKU -KF DRENASI 0-3 R.Z
- Advertisement -

MË TË FUNDIT