Liga Komunale Drenas, oraret e takimeve të grupit A dhe B

  Liga Komuna e Futsallit e cila mbahet të palestrën sportive në Drenas, në këtë të shtunë zhvillohen këto takime të grupit A dhe B
  Ekipet që do të luajnë kundër njëra-tjetër si dhe orare e takimeve janë si më poshtë:
  ORARI për Ligen Komunale – Grupi A ( e shtune), 21/02/2015
  KF HANI MARKET – KF LLAPUSHNIKU,  në ora 12:30
  KF POKLEKU I RI – KF TERDEVCI, në ora 13:10
  KF LUGU I BESES – KF DAMANEKU, në ora 13:45
  KF LINDI TOURS – KF REXHEP REXHEPI, në ora 14:20
  KF 3 QERSHORI – KF ABRIA, në ora 15:00
  KF LINDI TOURS – KF REXHEP REXHEPI, në ora  14:20
  KF GLLANASELLA – KF 28 NENTORI 0-3 R.Z
  KF KUSHTRIMI – KF QIKATOVA E RE 3-0 R.Z
  ORARI per Ligen Komunale – Grupi B (e shtune), 21/02/2015
  KF BESI COM – KF ETL PLAKIQT, në ora 11:50
  KF ALBA – KF ZARIQT, në ora 15:35
  KF MENARI – KF PAVARSIA, në ora 16:10
  KF ALBI TOURS – KF VELLEZERIT THAQI, në ora 16:50
  KF APOLLONIA – KF FORTESA, në ora 17:20
  KF DENTAL MED – KF RINIA E POKLEKUT 3-0 R.Z
  KF VESEL DEMAKU -KF DRENASI 0-3 R.Z