Liga e Kampionëve jo më në Supersport por në Tringsport

Që prej sezonit të ardhshëm Liga e Kampionëve nuk do të transmetohet më në Digitalb por në Vizon Plus dhe Tring.

Ka qenë aktori Julian Deda që e ka njoftuar me anë të një statusi në FB.

Sipas tij Liga e Kampionëve do të transmetohet në Tring për tre vitet e ardhshme duke lënë “thatë” Digitalbin dhe Supersportin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT