Liburn Aliu e Evis Kushi, dikur shokë klase, e sot ministra

Liburn Aliu: Evis Kushi ishte shoqja ime e klasës nga Gjimnazi “Dhaskal Todri” në Elbasan, në vitin 92/93. Sot ishte kënaqësi e jashtëzakonshme të merrnim pjesë bashkë në mbledhjen e dy qeverive, ajo si ministre e arsimit nga Republika e Shqipërisë, dhe unë nga Republika e Kosovës.

Liburn Aliu:

Evis Kushi ishte shoqja ime e klasës nga Gjimnazi “Dhaskal Todri” në Elbasan, në vitin 92/93.

Sot ishte kënaqësi e jashtëzakonshme të merrnim pjesë bashkë në mbledhjen e dy qeverive, ajo si ministre e arsimit nga Republika e Shqipërisë, dhe unë nga Republika e Kosovës.