LGG4 vjen në Kongresin Botëror të Telefonave

Kongresi Botëror i Telefonave po afrohet, garat në mes të kompanive të ndryshme telefonike po bëhet çdo dite më interesante. Se cila kompani do të arrin të tërheq më shumë vëmendjen e publikut me produktin e tyre mbete të shihet në këtë ngjarje.
Dy kompani te njohura vetëm se kanë bërë publike produktet e tyre që do t’i prezantojnë në këtë ngjarje, është  Samsung me modelin më të ri Galaxy S5 si dhe HTC.
Ndërkohë bëhet e ditur se edhe LG do të vjen më një model të ri në këtë ngjarje, fjala është për LG G4 ani pse ende nuk kanë kaluar një vit nga prezantimi i LG G3. Modeli i ri nga LG pritet të ketë një procesor jashtëzakonisht të mirë si dhe specifika shumë të mira.
Kanë mbet edhe pak ditë deri të fillimi i kongresit dhe të njoftohemi më mirë me këto produkte të reja.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT