Lenovo prezantoj këpucët inteligjente

Kompania e njohu Lenovo krahas produkteve të tjera teknologjike të cilat i publikoj së fundmi në ngjarjen “Tech World Lenovo” ka prezantuar edhe një palë këpucë inteligjente.

Këto këpucë inteligjente do të monitorojn gjendjen e personit, të rrahurat e zemrës, analizon të dhëna të ndryshme ne lidhje me aktivitetin fizit, kalorit që ka djegur trupi i njeriut.

Përdorimi i teknologjisë në pajisjet e ndryshme si dhe në rroba ka filluar të marr përmasa gjithnjë e më të mëdha, një rëndësi të veçantë është duke i kushtuar edhe Lenovo me strategjinë “Internet of Things”(IoT) e cila është e fokusuar në pajisje shtëpiake.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT