Lë gazetarinë për t’u marrë me bujqësi

Vetëm pak muaj pas diplomimit (1986) punoi në profesionin e vet, gjeograf. Tërë jetën ua kushtoi dy të tjerave, për të cilat nuk studioi, gazetarisë dhe bujqësisë. Kësaj të fundit ka vendosur t’ia kushtojë kohën më të madhe, pasi gazetarisë duket se nuk ia pa hairin.

Ai i është kthyer traditës familjare, për të cilën thotë se ndihet më së miri kur e bën, shkruan sot “Koha Ditore”.

Marrja me bujqësi Dalip Vokrri thotë se nuk e lodh asnjëherë, edhe pse gjatë sezonit angazhimi i tij ditor kalon 15 orë punë. Në një pasdite nëntori ai po i pastronte dredhëzat nga barishtet. Gjithçka thotë se e ka kohën e vet.

I gjithë fshati Sfeçël është i njohur për kultivimin e perimeve. Dalip Vokrri i përket kësaj pjese të Podujevës. U përket këtyre traditave..

- Advertisement -

MË TË FUNDIT