Lançohet Apple Pay në Britani

Apple Pay u lançua të Martën  në Britaninë e Madhe, dhe mijëra njerëz mbanin rradhën nëpër dyqane për të shpenzuar para duke përdorur telefonat dhe orat e tyre .

Por nuk është se kaloi pa ndonjë problem: Jo të gjitha bankat punonin me shërbimin e pagesave. NatWest, Nationwide, Royal Bank of Scotland, Santander and Ulster janë të gjithë të integruar me Apple Pay që kur u lançua, por HSBC dhe First Direct  nuk do të punojë deri në fund të korrikut dhe Lloyds TSB Bank, Banka e Skocisë dhe Halifax nuk do të ofrojë shërbimi deri në vjeshtë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT