Lalushi ka nëvoj për ndihmë

Ganimet Bytyqin-LALUSHI si asnjëher më parë ka nëvoj për ndihmën tonë, ai dha një kontribut të madh në luftën e fundit si pjestarë  i UÇK-kë.

Dergo sms në këtë  kod të operatorit VALA 55049

Lalushi si dhe Familjarët e tij presin ndihmën tuaj, Dërgo një SMS shpëto një jetë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT