Nuk ka arritur t’i mbijetoj betejës me COVID 19, Samedin Dugolli, pronari i Mobilerisë “Idrizi”, shkruan Drenica Press.

Në mëngjesin e sotëm, Samedin Dugolli humbi jetën nga Covid 19 në një moshë të re. Samedin Dugolli njihej si një afarist shumë i suksesshëm, por edhe njeri human. Gjatë karrierës së tij afariste kishte arritur që mobilerinë e tij të shtrijë në shumë qytete të Kosovës, poashtu në Drenas dhe Skenderaj. Semedin Dugolli u lind në Pjetërshticë të Shtimës, por një pjesë të jetës e kalojë me veprimtarinë e tij biznesore edhe në Drenicë./DRENICA PRESS/