Drenica Press
Informohu shpejtë, drejtë dhe saktë

Shoqata Sindikale e Punëtorëve të Postës së Kosovës ka bërë të ditur se një punëtor i Postës së Kosovës, XH.C, ka vdekur sot, dhe se i njëjti ishte i prekur me coronavirus.

Sipas njoftimit, i ndjeri ishte nga regjioni i Prizrenit.

“Me dhimbje të madhe morëm lajmin për vdekjen e kolegut tone, Xh.C., punëtor i Postes se Kosovës ne regjionin e Prizrenit. Baca Xh. ishte prekur nga coronavirusi. Ne këto momente te pikëllimit, Sindikata e Punëtorëve te Postes se Kosovës i shpreh ngushëllimet me te sinqerta familjes C., miqve e kolegëve te tij, dhe te gjithë punëtorëve te Postes. Vdekja e tij e parakohshme është humbje e madhe jo vetëm për familjen, por edhe për Posten e Kosovës”, thuhet në njoftimin e Sindikatës së Punëtorëve të Postës.

Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka dalë me një njoftim për këtë rast.

Me vdekjen e këtij punëtori shkon në 39 numri i viktimave në vendin tonë.