Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka marrë vendim që t’i suspendoj 9 zyrtarë të këtij dikasteri qeveritar, raporton Gazeta Blic.

Sipas burimeve të Gazeta Blic të suspenduarit janë zyrtarët e arrestuar në “valën e dytë”, nën dyshimin për dallavere me subvencione.

”Ministri ka marrë vendim për suspendimin e 8 zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë, të cilët dyshohen për dallavere me subvencione”, tha ky burim.

Ndryshe, Prokuroria e Shtetit në bashkëpunim me Policinë ka arrestuar dhjetëra zyrtarë nën dyshimin me dallavere.

Vala e parë e arrestimeve kishte ndodhur në shkurt dhe e dyta, para pak javësh.