LAJMI I FUNDIT: Kalon buxheti për vitin 2021, në Kuvendin e Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar buxhetin për vitin 2021.

Ky projektligj ka kaluar në leximin e dytë, me përkrahje të LDK-së, VV-së, PDK-së, AAK-së dhe Nismës.

Deputetët me 85 vota për, asnjë kundë dhe asnjë abstenim kaloi ligji për ndarjet buxhetore për vitin 2021.

Buxheti u votua nga pozita e opozita.

Kujtojmë se projektligji për buxhetin e vitit 2021 dje u votua në lexim të parë me 64 vota, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT