LAJMI I FUNDIT: Del raporti për atë se çfarë ndodhi me 5 korrik, kur brenda pak kohe vdiqën 4 pacientë

Në natën e 5 korrikut, 4 pacientë të infektuar me Covid-19 vdiqën brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Dyshimet e para ishin se kishte pasur probleme në sistemin e furnizimit me oksigjen.

Klan Kosova ka siguruar raportet e matjeve të asaj nate si dhe komunikimin me postë elektronike në mes zyrtarëve të SHSKUK-së dhe kompanisë që mirëmban rrjetin e oksigjenit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT