Lajm i mirë për Kombëtaren Shqiptare

    Lajmi i fundit që vije nga CAS jep lajmin e madh për futbollin shqiptar. Gjykata e Arabitrazhit Sportiv i ka dhënë 3 pikë Shqipërisë.

    Lajmi është i konfirmuar nga Kombëtarja Shqiptare dhe shpejt pritet të zyrtairzohet edhe nga UEFA.

    Kështu Shqipëria është shumë afër kualifikimit për në Kampionatin Evropian me këto 3 pikë të marra.