Një aksident i rëndë ka ndodhë para pak minutave në rrugën Skenderaj-Mitrovicë, njofton Drenica Press

Mësohet se një veturë është rrokullisur dhe ka përfunduar jashtë rrugës.

Policia, zjarrfikësit si dhe ndihma e shpejt janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

Drenica Press do t’ju mbajë të informuar për këtë rast …

Fotot më poshtë.