Lada Niva 2020 SUV (FOTO+VIDEO)

Lada Niva e prodhuar nga viti 1977 do të ndryshojë rrënjësisht.

Prodhuesi rus ka vendosur që për vitin 2020 ta modifikojë këtë veturë.

Ajo çka bie në sy në modelin SUV është përmirësimi i sistemi të tërheqjes 4×4 duke e shpërndarë fuqinë njëkohësisht tek katër rrotat.

Poashtu Lada do ta ketë një motor katër cilindërsh 1.7 benzin.

Ky model e ka bërë edhe më komod interiorin duke vendosur një sistem elektronik të klimatizimit dhe duke pasur ulëse më komode.

Lada nga 0-100 kilometra në orë do ta kap për 17 sekonda.

Shpejtësia maksimale do të jetë 142 km/h.

Data dhe çmimi i veturës do të bëhen të ditura.