Labinot Tahiri mesazh prekës për nënat e djemve të vrarë (Foto)

Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri përmes një statusi në Facebook u ka dhënë një mesazh prekës nënave të djemve të vrarë

Kjo javë ishte e mbuluar me vrasje të shumta nga të gjitha anët. Labinot Tahiri përmes këtij statusi iu dërgon mesazh të gjithë prindërve dhe atyre që do të bëhen prind në të ardhmen.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT