Labi bëhet me VV-në: Do të vijë edhe dita edhe nata, ku do të qeverisë sërish Albin Aga

Labi thotë se dy fatkeqësi i kanë ndodhur Kosovës gjatë këtij viti

Labinot Tahiri ka folur për çështjen e rrëzimit të Qeverisë Kurti pak kohë pasi e kishte filluar mandatin.

Përmes një positmi në Facebook, këngëtari tha se në vitin 2020 i kanë ndodhur dy fatkeqësi Republikës së Kosovës.

E para sipas tij është propaganda për ta faktorizu dhe ngjallur frikën qytetarëve me COVID-19 dhe e dyta rrëzimi i Qevrisë Kurti.

Ai thotë se do të vijë dita kur Albin Kurti do të qeverisë sërish.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT